Εταιρικό προφίλ

Jack Jones Corfu - Ποιοί είμαστε

Η JACK & JONES ιδρύθηκε ως επωνυμία τζιν στη Δανία το 1990. Βήμα-βήμα η μάρκα εξελίχθηκε και τώρα έγινε η μεγαλύτερη επιχειρηματική μονάδα στον όμιλο BESTSELLER A/S με πάνω από τα 1000 καταστήματά της είναι και ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής ανδρικών ενδυμάτων στην Ευρώπη. Η επωνυμία έχει γραφεία σε όλο τον κόσμο και στα κεντρικά γραφεία με έδρα τη Δανία, πάνω από 400 υπάλληλοι εργάζονται με την σχεδίαση ρούχων, τις αγορές, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.

Τα τζιν είναι η βασική δραστηριότητα της μάρκας JACK & JONES, ωστόσο η συλλογή προϊόντων της εταιρείας καλύπτει επίσης εξατομικευμένα προϊόντα, urban αθλητικά ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, ενώ προσφέρει πολλές συλλογές όλο το χρόνο. Με επίκεντρο τα τζιν, η JACK & JONES εξελίσσει συλλογές που καλύπτουν όλες τις περιστάσεις και τις ανάγκες των νέων ανδρών στις τάσεις της μόδας.

Χορηγίες

Καθώς η JACK & JONES έχει μια ισχυρή ιστορία χορηγιών και είναι γνωστή για τη συνεργασία της με δυνατές προσωπικότητες με σκοπό τις καλύτερες επιδόσεις, η μάρκα προσφέρει περιστασιακά μοναδικές συλλογές capsule. Το 2017 η JACK & JONES πρωτοστάτησε στον κλάδο των esports ως η πρώτη μάρκα που ανέπτυξε μια συλλογή βελτιστοποιημένη για τις επιδόσεις σε συνεργασία με μία από τις κορυφαίες ομάδες Counter-Strike Global Offensive στον κόσμο.

Βιωσιμότητα

Η JACK & JONES είναι μέρος του προγράμματος βιωσιμότητας BESTELLER που εργάζεται για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας σε πολλά επίπεδα ξεκινώντας από την ανάπτυξη τις πρώτης ύλης έως την εφοδιαστική αλυσίδα. Η εταιρία αναπτύσσει συνεχώς τις προσπάθειές της για υγιή βιωσιμότητα και στις αρχές του 2018, η μάρκα ανακοίνωσε την πιο βιώσιμη συλλογή τζιν μέχρι σήμερα που ονομάζεται Low Impact Denim. Με αυτή τη συλλογή πέτυχε υψηλό επίπεδο βιωσιμότητας σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής τζιν.

usercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram